Entree Studiecentrum

Renovatie Prékliniek Radboudumc

Entree Studiecentrum Radboudumc

Voor het studiecentrum is de entree het eerste project van deze grootschalige renovatie van de Prékliniek van het Radboudumc.
De entree is een ontmoetingsruimte voor studenten en werknemers van het Radboudumc. Het is het voorportaal tot vele onderwijsruimtes en stafgebieden.
In samenwerking met Woensdregt-Holtz architecten heeft de entree een totale facelift gekregen waarmee de toegang vergroot is en er een multidisciplinaire ruimte is ontstaan waar men elkaar kan ontmoeten, werken, studeren en loungen.

Opdrachtgever: Radboudumc
Ontwerp: Woensdregt-Holtz Architecten ism Suzanne Holtz Studio
Opleverdatum: Gerealiseerd
Gerelateerde Projecten
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter

suzanneholtzstudio_radboud_interieur_stills_fr3