Armatuur met parelmoeren schijven

 in Algemeen

 

Parelmoeren lampen

Bij het business restaurant en het ontbijtrestaurant van het Park Plaza Amsterdam Airport Hotel waren er twee grote ovale witte ventilatiekoven midden in de ruimte. Deze ventilatiekoven waren erg aanwezig zonder iets toe te voegen aan de sfeer van de restaurants.

Na de presentatie en sfeerbeelden kregen we akkoord van de opdrachtgever om rondom de ventilatiekoven lampen van parelmoer te maken. Ik werk altijd graag samen met Jelle Hoekstra, van BijJelle in Blaricum op stylinggebied in interieur projecten, vanwege zijn creativeit en zijn praktische benadering. Hij heeft deze twee armaturen wederom fantastisch uitgevoerd en bedacht hoe de uitstraling van deze unieke lampen technisch het mooist tot zijn recht zou komen. De armaturen zijn gemaakt van dertigduizend ronde parelmoeren schijfjes die per zeven stuks aan een streng van visdraad hangen. De lampen zijn per stuk vijfendertig strekkende meter lang. Wat een klus!
Gerrit Westeneng uit Zwartebroek is verantwoordelijk voor de rvs frames. Utilight verzorgde de warme ledverlichting in rechte en ronde uitvoering. Een mooi gesamt project! Zie ook Bij Jelle en Uti licht.

Recente berichten
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter

Ebbinge-Balie