<a href=OFFICE" />

Wij ontwerpen interieurs voor nieuwbouwprojecten of bij renovatie van kantoorgebouwen. Passen we Het Nieuwe Werken toe, of een cellenkantoor; of een combinatie van beiden? Een verhuizing is hét momentum voor het doorvoeren van verandering. Het interieurontwerp draagt bij aan de gewenste verandering en uitstraling van het merk.

<a href=HOSPITALITY" />

Wij zijn reeds 15 jaar actief in de hotelbranche. De uitstraling van het interieur van een hotel weerspiegelt het merk en tevens de positionering in de markt. Naast een gastvrij interieur moet het interieur voldoen aan een heldere routing voor gasten en medewerkers. Tevens moeten de materialen en ruimtes voldoen aan de wetgeving in de horecabranche.

<a href=PRIVATE" />

Nieuwbouw, renovatie of aanbouw. Wij ontwerpen voor u uw ideale huis binnen uw wensen en eisen. Een gedegen analyse van uw lifestijl en uw wensen vertalen wij naar een interieurontwerp. Tevens vragen wij de benodigde vergunningen aan en begeleiden wij u bij de onderhandse aanbesteding en het projectmanagement.

<a href=EDUCATION" />

Suzanne Holtz Studio beperkt zich niet tot kantoren, hotels en woonhuizen. We ontwerpen ook het interieur van o.a. zorg-instellingen, poliklinieken, laboratoria, scholen en tevens sportclubs. Vaak worden deze projecten gefinancierd van gemeenschapsgeld. Een goede planning en projectadministratie is vereist.

<a href=HEALTH CARE" />

In de zorgsector zijn gastvrijheid en Healing Environment de sleutelwoorden Een goede materialenkennis is van belang. Na een gedegen analyse van de afdeling en/of poli maken wij een indelingsplan en een interieurontwerp. Vormgeving en kleuren dragen bij aan de herkenbaarheid van de ruimte en de functionaliteit ervan.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter