AMERSFOORT Flint theater, evenementen en congressen in Amersfoort is derde geworden in de landelijke race naar Beste Congreslocatie van het jaar 2014. Op maandag 13 april was de uitreiking, directeur van de Flint, Harold Warmelink, is trots op het door zijn team behaalde resultaat.

Eerder in de race werd de Flint al uitgeroepen tot winnaar van regio Midden. De nominatiecampagne Beste Congreslocatie van het Jaar werd georganiseerd door het vaktijdschrift Meetings, een uitgave van BMG Business.

De award toekenning is voor 50 procent bepaald door het aantal stemmen, voor 25 procent door de gemiddelde waardering vanuit de stemrapporten en voor 25 procent door een deskundige jury die zich dagelijks in de markt begeeft. Er zijn verschillende criteria waarop de locaties beoordeeld worden: ligging van de locatie, bereikbaarheid, inrichting, catering en service.

De prijs komt voor de Flint op het juiste moment. Vorig jaar zomer heeft het theater een totale metamorfose ondergaan. Met een geheel vernieuwd interieur, extra subruimtes en een eigentijds restaurant biedt de Flint de juiste uitstraling voor elke zakelijke bijeenkomst. ,,Prachtig dat we zo kort na de verbouwing al deze hoge waardering krijgen van onze gasten”, zegt Warmelink.

Bron: destadamersfoort.nl

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter

Flint tweede in verkiezing voor gastvrijheiddiscover-benelux-issue-59