Hotel- en horeca-inrichting

In de horeca is de uitstraling van het hotel het allerbelangrijkst, dat is de unique selling point en een manier om het hotel juist te “branden”.
Ook is het van belang dat de bedrijfsvoering goed kan worden uitgevoerd, een goede routing, heldere indeling en het gebruik van de juiste materialen zorgen voor dit resultaat.

Naast het interieurconcept, stellen wij een “bill of quantity” op en maken een werkomschrijving voor de aannemer en/of projectinrichter. Tevens begeleiden wij het project gedurende de uitvoering, op esthetisch gebied, planning en budget.

 

Eisen aan gebruikte materialen

Wij weten door 15 jaar ervaring waaraan een hotelinterieur moet voldoen. Naast een goede en passende sfeer, moeten de materialen goed worden afgestemd op het intensieve gebruik. Wij kunnen ons ook onafhankelijk opstellen omdat we precies weten wat er voor hotel- en horeca-inrichting te koop is. En welke eisen de hotelbranche stelt.
We zorgen dus voor een hufter-proof interieur, wij ontwerpen voor 3, 4 en 5 sterren hotels, tevens ook voor boutiquehotels.

 

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter