Nieuw kantoor: pand vinden en momentum benutten

Een nieuw kantoor is een kans. Niet alleen om het interieur te verfraaien, maar vooral om veranderingen door te voeren.
Een verhuizing is een ingrijpende gebeurtenis voor de hele organisatie. Iedereen beseft dat een nieuw kantoor een nieuwe start betekent.
De bedrijfsleiding kan dat momentum benutten. Het is dat een ideale periode om dingen anders te gaan doen. Het Nieuwe Werken invoeren bijvoorbeeld. Of een andere workflow introduceren. Nieuwe teams samenstellen.

Wij begrijpen dat en ondersteunen u erin. We kunnen bijvoorbeeld de transparantie van het kantoor en de zichtbaarheid van medewerkers vergroten. Dat stimuleert en verbetert de onderlinge samenwerking.
We analyseren niet alleen hoe uw mensen nu werken, maar ook hoe ze dat in de toekomst gaan doen. We ontwikkelen routing die de nieuwe werkwijzen bevordert. Zo kunnen we ontmoetingsplekken en stiltekamers creëren.
Kortom we ontwerpen een nieuw kantoor dat er niet alleen nieuw uitziet, maar vooral op een nieuwe manier werkt. Een goede analyse van de werkprocessen en toepassing van Het Nieuwe Werken kan u vele m2 besparen.

Een nieuw kantoor voor u vinden

Wij worden graag in een vroeg stadium bij een verhuizing betrokken. Bij voorkeur zelfs al voordat u een huurcontract tekent. Tenslotte is Suzanne Holtz niet alleen interieur-ontwerper, maar ook makelaar/taxateur onroerend goed. Nu zijn we niet actief als makelaardij. Maar onze expertise kan u wel helpen om een beter pand te vinden. Of om in een vroeg stadium de mogelijkheden of verbouwingskosten van een nieuw kantoor helder te krijgen of om uw positie als huurder te verbeteren. Zo kunnen wij u  adviseren gedurende de onderhandeling door bijvoorbeeld duidelijke afspraken met de verhuurder/verkoper te maken ten aanzien van bepaalde kosten ter verbetering van het pand die onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder/verkoper vallen.Als u een nieuw kantoor zoekt, moet eerst het nodige voorwerk worden gedaan:
1. analyse van de gewenste werksituatie
2. opstelling van programma van eisen
3. vinden van een pand dat aan de eisen voldoet, eventueel na verbouwing.
Eigenlijk begint het project al zodra u over een nieuw kantoor begint na te denken. Gelukkig kunt u ons voor elke fase inschakelen. En misschien vindt u het ook wel gemakkelijk dat wij met uw makelaar op verkenning gaan…

[button url=”/kantoor/”]De pagina over kantoor-inrichting nog niet gelezen?[/button]
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter