5 redenen om interieur-advies te vragen

1. Interieur-ontwerp is een vak
Na een gedegen analyse van uw wensen en uw budget gaan wij voor u aan de slag met een indelingsplan. Nadat wij de plattegronden met u hebben doorgesproken maken we een concept op basis van uw levensstijl en wensen.

2. U blijft binnen planning en budget
Wij maken voor u een planning een een kostenraming van het ontwerp. Dan maken wij een werkomschrijving voor de aannemer en vergelijken de diverse aanbiedingen, zodat u weet wat u krijgt voor welke prijs.

3. U slaapt beter
Aannemers confronteren u voortdurend met problemen waar u weinig verstand van hebt. En waar u wel een antwoord op moet vinden.
 Wij komen niet met problemen, maar met ideeën en oplossingen. U hoeft alleen nog maar “ja” te zeggen tegen het voorstel dat u het meest aanspreekt.

4. Er is minder kans op ruzie
Een verhuizing is een “major life event”. Een verbouwing doet daar niet voor onder. Iedereen wordt moe en gestresst omdat u alles naast uw gewone werk en gezinsleven moet beslissen en aansturen.
 En toch moet u het samen eens zien te worden. Het gaat om veel geld. Terwijl u niet eens weet wat de alternatieven zijn.
 Wij helpen u met onze kennis en ervaring.

5. U krijgt een beter resultaat
Een ervaren interieur-ontwerper ziet mogelijkheden in uw huis die u niet ziet. Die weet wat een handige indeling is. Wat een goed materiaal is voor een bepaald vertrek.
 Een ervaren interieur-ontwerper weet waarop u besparen kunt, en waarop juist niet. Zodat u uw budget besteedt aan de juiste dingen. Want zo krijgt u het beste resultaat.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter