5 reasons to ask interior advice

1. Interieur-ontwerp is een vak
Wij twijfelen niet aan uw smaak en creativiteit. Maar het helpt beslist wanneer je kennis hebt van bouwkunde, ruimtelijke indeling, licht, techniek, bouwmaterialen, enzovoort. Bovendien is ervaring enorm belangrijk. Interieur-advies inwinnen is dus verstandig. Wielen uitvinden daarentegen is een dure hobby.

2. U blijft binnen planning en budget
“Verbouwingen vallen altijd tegen.” Uit ervaring weten wij dat daar veel waars in zit. De vraag is alleen: hoe ga je met die tegenvallers om? Ervaren bouwbegeleiders zien de problemen al vroeg aankomen. Ze weten ook hoe ze erop moeten anticiperen. Interieur-advies scheelt tijd en geld.

3. U slaapt beter
Aannemers confronteren u voortdurend met problemen waar u weinig verstand van hebt. En waar u wel een antwoord op moet vinden.
Een interieur-ontwerper komt niet met problemen, maar met ideeën en oplossingen. U hoeft alleen nog maar “ja” te zeggen tegen het voorstel dat u het meest aanspreekt.

4. Er is minder kans op ruzie
Een verhuizing is een “major life event”. Een verbouwing doet daar niet voor onder. Iedereen wordt moe en gestresst.
En toch moet u het samen eens zien te worden. Het gaat om veel geld. Terwijl u niet eens weet wat de alternatieven zijn.
Op zo’n moment kan interieur-advies een crisis voorkomen. Advies van Suzanne Holtz Studio bijvoorbeeld.

5. U krijgt een beter resultaat
Een ervaren interieur-ontwerper ziet mogelijkheden in uw huis die u niet ziet. Die weet wat een handige indeling is. Wat een goed materiaal is voor een bepaald vertrek.
Een ervaren interieur-ontwerper weet waarop u besparen kunt, en waarop juist niet. Zodat u uw budget besteedt aan de juiste dingen. Want zo krijgt u het beste resultaat.

Weet u wat? Belt u Suzanne Holtz eens…

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter