Wil je persoonlijk advies ten aanzien van je interieur? Wil je eens wat anders maar u weet niet waar te beginnen? Of ben je al bezig maar loop je tegen problemen aan waar jezelf niet uitkomt qua indeling, kleur en opbergruimte? Wij kunnen je op weg helpen.

Maak een afspraak voor een interieuradvies van 3,5 uur; dit kan in de ochtend, middag maar ook ‘s-avonds.
Als eerste vindt er een telefonisch intake gesprek plaats. Tijdens deze kennismaking hoor ik graag wat je wensen zijn, om welke ruimtes het gaat en wat het budget is. Het is fijn als je een plattegrond kunnen sturen en wat sfeerbeelden met jullie ideeën in de mail. We maken dan een afspraak op kantoor voor een persoonlijk interieuradvies.

Interieuradvies 3,5 uur op kantoor à € 500,-

We maken samen een basisplan. Dit plan bestaat uit een schets met een indeling, gecombineerd met een Moodboard waarop de sfeer duidelijk neergezet wordt. Daarbij doen we een kleuren- en materialen voorstel, ontvang je een aantal meubelsuggesties, bespreken we verlichtingsopties en voorzien we je van praktische tips. Al deze informatie wordt tijdens de sessie met je doorgesproken. Met deze basis op zak kun je dan zelf verder aan de slag.

Interieur Basisplan+

Deze optie bestaat uit het interieuradvies, aangevuld met meer begeleiding en hulp bij het uitwerken, uittekenen van het plan, waaronder indelingstekeningen, wandafwerking- en vloerafwerkingsschema met een lichtplan. We kunnen daarnaast ook meubellijst maken met internetwinkels waar ze besteld kunnen worden.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter