Opening Park Plaza Airport Hotel Lijnden

 in Architectuur

PERSBERICHT

Hotel opent deuren na prestigieuze renovatie

Amsterdam, 2 november 2012 – PPHE Hotel Group lanceerde donderdag 1 november het Park Plaza Amsterdam Airport Hotel. Het prestigieuze lifestyle & conferencehotel is middels een miljoeneninvestering volledig gerenoveerd om de gastenervaring te vergroten. De vernieuwing omvat een transformatie van alle publieke ruimtes en de toevoeging van Executive Lounge met Executive Board Room en een Spa & Wellness.

Donderdagavond 1 november opende het Park Plaza Amsterdam Airport Hotel & Conference Center officieel haar deuren. Het hotel is sinds de aankoop door Park Plaza Hotels & Resorts in 2010 volledig gerenoveerd onder leiding van architect Suzanne Holtz in combinatie met ADP. Het resultaat is een prestigieus hotel dat zowel de leisure- als de zakenmarkt verrassende mogelijkheden biedt.

Nieuwe look & feel

De renovatie van ruim vier maanden tilt het lifestyle & conference hotel naar een hoger niveau. De miljoeneninvestering heeft onder andere geleid tot vernieuwde restaurants en de toevoeging van een Spa & Wellness met faciliteiten als een sauna, stoombad en fitnesscentrum. Ook de lobby en lounge kennen een vernieuwd en uitnodigend uiterlijk.
Niet alleen is het uiterlijk van het hotel getransformeerd, ook het scala aan services is uitgebreid. Zo biedt het hotel gratis parkeerservice en een kosteloze transfer naar Schiphol Plaza, kan men gebruik maken van een personal trainer in het fitnesscentrum en zijn er diverse massages te boeken. Dit alles bijdragend aan de verblijfservaring, zowel privé als zakelijk.

Luxe in het zakelijk toerisme

Park Plaza’s Amsterdam Airport Hotel kent 342 kamers en 20 ruime meeting rooms, allen voorzien van daglicht. “Het hotel kent vele voorzieningen voor zowel kleine als grote groepen zakelijke gasten.” stelt Maarten Arlman, Hotel Manager Park Plaza Amsterdam Airport. “Uiteraard biedt de ligging bij Schiphol veel mogelijkheden, maar juist de ontwikkelingen die meetings en conferences zo aangenaam mogelijk te maken bieden perspectief. Met de toevoeging van een state-of-the-art boardroom en een Executive Lounge spelen we in op de vraag naar luxe in het zakelijke toerisme”.

Over PPHE Hotel Group Limited

PPHE Hotel Group Limited (voorheen Park Plaza Hotels) bezit, huurt, ontwikkelt, exploiteert en franchised full service upscale en lifestyle hotels op hoofdbestemmingen en regionale centra in met name Europa. De meerderheid van de hotels van de roep opereren onder twee verschillende merken, Park Plaza® Hotels & Resorts en art’otel®. De Groep heeft een exclusieve licentie van Carlson, een wereldwijd niet-beursgenoteerd reis- en gastvrijheidbedrijf, om Park Plaza® Hotels & Resorts te ontwikkelen en te exploiteren in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

 

Recente berichten
Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter

Theater-de-Flint-interieurontwerp-Suzanne-Holtz-Studio-019_0462_otografie_Matthijs_Borghgraef