Suzanne Holtz Studio ontwerpt en realiseert interieurs voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Onze projecten variëren van appartementen, woonhuizen tot complete hotels, ziekenhuisinterieurs en kantoorcomplexen.

Wij kunnen de gehele renovatie, hernieuwde indeling en ontwerp binnen en buiten uw pand verzorgen. Wij maken plannen voor de indeling en verlichting. We ontwerpen interieurs, uitbouwen, meubels, gevels en tuinen. Tevens verzorgen wij vergunningstrajecten en eventueel splitsingen van boerderijen of huizen. Alles uiteraard afhankelijk van uw wensen.

AbrahamsCrielaers
Suzanne Holtz  was mede-oprichter en -eigenaar van AbrahamsCrielaers. In deze samenwerking was zij de creatief die de meeste interieur-ontwerpen maakte.

In de 15 jaar dat ze actief is in het vak, heeft ze tientallen ontwerpen gemaakt voor grote en kleine projecten in allerlei branches: kantoren, hotels, woonhuizen, laboratoria, poli’s, zorginstellingen, fabrieken, enzovoort. Er is vrijwel geen branche waarvan ze de specifieke problematiek niet kent.
Na haar vertrek bij AbrahamsCrielaers startte ze Suzanne Holtz Studio.

Van schets tot turn-key
U kunt bij ons terecht voor een idee en een schets, maar ook voor de turn-key realisatie van een grootschalig project. Wij geven er de voorkeur aan om vroegtijdig te worden ingeschakeld. Dan hebt u het meeste profijt van onze expertise en creativiteit.
Wij kunnen u ook een renovatie en herhuisvesting geheel uit handen nemen. Dit doen we zowel voor bedrijven als voor particulieren.

Projectteams
Suzanne Holtz Studio is een moderne netwerk-organisatie. Per project formeren we uit ons netwerk een team waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. Afhankelijk van de opdracht kan dat gaan om een constructeur/bouwkundige, meubelmaker, projectinrichter, smid, kunstenaar, decorateur, schilder, etc. Alle informatie wordt elektronisch gedeeld, zodat de teamleden ook buiten de weekbesprekingen om op de hoogte blijven. Daarnaast zijn op ons kantoor 3 medewerkers aanwezig om alle projecten vorm te geven en uit te werken.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter