Voor particuliere opdrachtgevers werken we in een aantal fasen. Dat maakt het voor u gemakkelijk om het project te overzien. Na elke fase is er een overleg en geeft u een akkoord voor de volgende fase.

  1. Oriënterend gesprek, waarin u uitlegt wat de situatie is en wat u precies van ons vraagt. U geeft ook aan wat de randvoorwaarden zijn, vooral qua tijd en geld. Van onze kant vertellen wij u wat we voor u kunnen doen en wat ons verstandig lijkt.
  2. Offerte. Na het oriënterende gesprek krijgt u een offerte voor onze werkzaamheden. Zo weet u direct waar u financieel aan toe bent. Onze offerte is een vast bedrag en dat blijft het. Er komen naderhand geen extra uren of onverwachte kosten bij.
  3. Interieur-ontwerp. Dit gaat in twee stappen.
    1. We beginnen met een Voorlopig Ontwerp (VO) waarin u een indelingsplan en sfeerbeelden krijgt voorgelegd. Op basis hiervan maken we een budget-prognose voor de uitvoering.
    2. Vervolgens maken we een Definitief Ontwerp (DO) waarin we materialen en afwerkingen definiëren, meubelmaatwerk schetsen, water en elektriciteit intekenen, een werklijst schrijven, etc.
  4. Aanbesteding. Normaliter vragen wij offertes aan voor de uitvoering. Wij kennen immers de weg in het labyrint van producenten en leveranciers. In principe leggen we u steeds drie offertes voor. Uiteraard kunt u partijen aangeven met wie u goede ervaringen hebt. Wij lichten de offertes toe zodat u geen appels met peren vergelijkt.
  5. Uitvoering. Ook al staat alles nog zo duidelijk op papier, zonder supervisie gaan er altijd dingen mis. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan wordt uitgevoerd.
  6. Oplevering.

Wilt u meer weten over onze werkwijze, aarzel dan niet om een berichtje te sturen via onze contactpagina of ons te bellen: 06-54363344.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter