Voor zakelijke opdrachtgevers hanteren we een aantal stappen. Na elke stap is er een duidelijke terugkoppeling en accordering. Onze werkwijze is als volgt:

 1. Briefingsgesprek, waarin u uitlegt wat de situatie is, wat u precies van ons vraagt en wat de randvoorwaarden zijn.
 2. Debriefing en analyse. Hierin koppelen we terug hoe wij de opdracht zien en welke elementen volgens ons speciale aandacht verdienen. Wij geven een analyse van de situatie en vraagstelling, die resulteert in een plan van aanpak, inclusief planning en budget. Deze stap omvat vrijwel altijd meerdere gesprekken en voorstellen.
 3. Offerte. Wanneer u het eens bent met ons plan van aanpak, maken wij een calculatie van onze werkzaamheden en ontvangt u een offerte.
 4. Interieur-ontwerp. Ook dit onderdeel omvat meerdere voorstellen en overleg-momenten.
  1. We beginnen met een Voorlopig Ontwerp (VO), waarin u een indelingsplan en sfeerbeelden krijgt voorgelegd. Op basis hiervan maken we een budget-prognose voor de uitvoering.
  2. Vervolgens maken we een Definitief Ontwerp (DO), waarin we materialen en afwerkingen definiëren, meubelmaatwerk schetsen, een W+E plan opstellen, een werklijst schrijven, etc.
 5. Aanbesteding. Normaliter doen wij de onderhandse aanbesteding. Wij kennen immers de weg in het labyrint van producenten en leveranciers. In principe leggen we u steeds drie offertes voor. Uiteraard kunt u partijen aangeven met wie u goede ervaringen heeft.
 6. Uitvoering. Ook al staat alles nog zo duidelijk op papier, zonder supervisie gaan er altijd dingen mis. Wij zorgen ervoor dat alles volgens plan wordt uitgevoerd.
 7. Oplevering.

Uiteraard werken wij nauw samen met aannemers en projectinrichters, soms als lid van het bouwteam, vaak ook als eindverantwoordelijke voor het hele project-management.

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter