Stoere wastafels, baden en kranen

 in Inspiratie

Op de Woonbeurs afgelopen week vond ik een fantastische ontwerper en producent van sanitair en kranen. Zelden heb ik kranen en douches gezien die zo strak, eenvoudig en origineel zijn vormgegeven en bovendien zo praktisch in gebruik.

Op de afbeelding zie je een witte, ronde en moderne wastafelkom van DADOquarts  met kraan, ontworpen door Lammert  Moerman. Hij laat de wastafels en baden produceren in Zuid-Afrika.  Als je de kraan wilt gebruiken, haal je de hendel naar voren en in dezelfde beweging kun je de hendel naar rechts of links draaien voor warm of koud water.

 

Naast wastafels produceert JEE-O prachtige ovaalvormige baden. De randen zijn dik en het bad oogt robuust en stoer. In elk klassiek of modern interieur passen zijn ontwerpen. De vorm van de strakke kranen en douches sluit naadloos aan bij het ontwerp van het sanitair. De douches en kranen zijn in mat of glanzend staal verkrijgbaar.

Uniek is ook zijn buitendouche die je overal in de tuin kan neerzetten, met je voet kan bedienen en gewoon kan aansluiten op een tuinslang!

Recente berichten

Leave a Comment

Neem contact op

Heeft u vragen? Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Not readable? Change text. captcha txt

Typ je zoekwoord en druk op enter